• advertisement
  • Буйки КК

   Буйките са предназначени за децата, които пълзят, изправят се и правят първите си опити да ходят. Тези обувчици са изключително леки, гъвкави и меки. Обуват се лесно, заради ципа през ходилото и са най-добрият избор за родителите, които искат крачетата на децата им да се развиват следвайки естествените движения типични за всяко малко краче. Буйките с цип и каучуково ходило са иновативна разработка на Колев и Колев, с която прохожда всяко второ българско дете. Буйките са уникален продукт, с който децата привикват към обуването за разходка, успяват да се придвижват без да се хлъзгат и да направят първите си самостоятелни стъпки. 

   Широката и кръгла предна част гарантира достатъчно пространство за движение на пръстчетата и оптимален комфорт на бебешките стъпала. Фините материали, от които са изработени буйките щадят нежната бебешка кожа и не предизвикват алергични реакции. Не съдържат Никел и Хром 6. Всички накрайници на циповете са изработени от специална пластмаса съобразена с изискванията за изработка на детски стоки.

   Лицевата част на буйките е произведена от микрофибър, който е изключително износоустойчив и може да бъде почистван с вода и миещ препарат. При пълзене и дълготрайна употреба буките КК запазват безупречния си външен вид, а следите от замърсяване могат да бъдат отстранени лесно.

   Съвременният дизайн, и разнообразието от модели осигуряват оптимален избор на всеки родител, който иска да осигури правилни обувки за първите стъпки на своето дете.

    

 • Сравни
  Затвори
  Отвори
  Няма резултат