• http://www.k-k.bg/artikuli
  • Често задавани въпроси

   Колко по-големи трябва да са обувките на детето?

   Най-добрите детски обувки са тези, които следват естествените движенията на крачето, а не тези, към които крачетата трябва да се адаптират. Не забравяйте, че за стабилността на детето по време на всичките му игри е необходима гъвкава и неплъзгаща се подметка.

    

   Какви обувки за прохождане?

   За да сме сигурни, че ходилата се развиват здрави, трябва да се погрижим те да се движат колкото е възможно по-свободно. Детските ходила имат нужда от движение, за да се осигури здравословното им развитие. Колкото повече Вашето дете играе, толкова по-здрави и силни стават крачетата му. Най-добрият начин е те да са боси или в подходящите детски обувки.

    

   Апрески или кожени ботуши?

   Зимните боти и ботуши с мембрана ККТЕХ са единствения вариант, в който детето е с топли, сухи и проветрени крака през целия ден. Обувките с мембрана ККТЕХ имат три отделни слоя с конкретно предназначение. След дълги часове в снега обувките изглеждат видимо мокри, но краката на детето  се запазват абсолютно сухи. С обувки с мембрани ККТЕХ детето може да прекара цял зимен ден в училище чувствайки се комфортно.


 • Сравни
  Затвори
  Отвори
  Няма резултат