• Условия и начин за доставка

   Заявените за покупка СТОКИ се доставят на посочения от КЛИЕНТА адрес за доставка в България в срок до 48 часа в работни дни или според графика за разнос на куриерска фирма Спиди. Сроковете за доставка важат за регистрирани поръчки до 15 часа, за територията на България.

   Цените за доставка са: 

   За гр. София - 4,00 лв. и 6,00 лв. за населени места в България.

   Доставка извън пределите на страната се извършва според графика за разнос на куриерската фирма, която обслужва съответната държава. Цената за куриерската пратка извън България е на стойност съответно:

    

   Държава

   Цена Доставка

   Гърция, Македония, Сърбия, Румъния, Турция

   12,50 Евро

   Австрия, Белгия, Чешка Република, Германия Дания, Испания, Франция, Обединено Кралство, Хърватска, Унгария, Ирландия, Италия, Холандия, Полша, Словакия, Словения, Черна Гора, Швеция, Русия

   15 Евро

   Цял Свят

   20 Евро

    

   СТОКИТЕ се доставят подходящо опаковани съобразно вида им и транспорта за доставка. СТОКИТЕ се предават на КЛИЕНТА или на трето лице, което приема и потвърждава получаването им от името на КЛИЕНТА като подписва придружаващите СТОКИТЕ документи. В случай, че КЛИЕНТЪТ не бъде намерен в срока за доставката на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на СТОКИТЕ в този срок, ДОСТАВЧИКЪТ се освобождава от задължението си да достави заявените за закупуване СТОКИ. КЛИЕНТЪТ може да потвърди желанието си да получи СТОКИТЕ и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по повторната доставка. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.

 • Абонирай се за бюлетин
 • Copyright © 2017 - All Rights Reserved Powered by Exsitee
  При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС