• Иновации и технологии в детските обувки

   Компания „Колев и Колев” се отличава от другите производители на детски обувки в България, освен с винаги актуалния дизайн, с това че от самото си създаване следва и осъществява идеите за технологично обновление и иновативно развитие. Този стремеж е неизменен, защото е неизменно желанието на екипа от професионалисти  да усъвършенства продукта – детска обувка, за да осигурява все по-голям комфорт на детското краче. Така се появиха обувките КК, които станаха емблематични на българския пазар.

   Буйката с цип през ходилото, изключително лека и мека, е оценена и предпочитана, затова години наред половината от българските бебчета биват обувани и правят първите си стъпки с нея. Не по малко предпочитани са бебешките ботуши с два ципа и кожената бебешка маратонка – отново заради удобството при обуване и носене, което осигуряват на родители и деца.

   Специалистите в „Колев и Колев” създадоха технологично новата система флекси степ. Тя присъства в моделите и на най-малките, и на подрастващите. Появи се като резултат на желанието на екипа да изработи обувка с много гъвкава подметка, осигуряваща максимална пластичност в зоната на естественото прегъване на ходилото. С флекси степ се чувстваш като бос, защото вградената мека (флекси) зона създава усещането за неимоверна лекота при ходене.

   Посоката на иновативни решения доведе и до появата на зимните боти и ботуши с мембрана ККТЕХ, за да остават сухи детските крачета. Изключително фината пропускливост на мембраната позволява на въздуха да влиза в обувката през горния слой (изработен от кожа или текстил), но е непреодолима преграда за водните частици. Така, дори когато отвън обувката изглежда видимо мокра, водата не достига до хастара отвътре. Това гарантира напълно сухи крака през целия ден, като осигурява и проветривост, за разлика от гумения ботуш.

   Екипът на Колев и Колев обещава, че ще продължава да следи техническите новости и да използва съвременни материали, за да удовлетворява максимално изискванията на своите потребители.

 • Абонирай се за бюлетин
 • Copyright © 2017 - All Rights Reserved Powered by Exsitee
  При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС